dissabte, 11 de gener del 2014

L'esbart dansaire tornarà a Itàlia després de sis anys

Els ex-dansaires reforçaran a l’actual Esbart Major

Ja és oficial. L'esbart dansaire de La Verbena viatjarà a la localitat italiana de Sospirolo, a la regió del Veneto els dies 1, 2 i 3 d'agost (de divendres a diumenge). De moment encara s’està planificant tot però l’organització preveu que es duran a terme dos balls. Un el divendres al vespre i l’altre l’endemà dissabte. La localització dels pobles on actuaran encara està per determinar.

Imatge del dia del 60è aniversari de l'esbart.
 Ex-dansaires ballant a la plaça Catalunya
La idea d’anar a ballar a Itàlia va sorgir dels membres de l’actual Esbart Major que ja havien anat a aquesta zona del Veneto fa aproximadament uns sis anys. Però l’Esbart Major no anirà sol. Els ex-dansaires que van participar en la celebració del 60è aniversari de l’esbart La Verbena, i que es trobin en plena forma i amb ganes de participar, també hi podran anar. D’aquesta manera reforçaran a l’actual Esbart Major.

Cal esmentar que el viatge a Itàlia no els hi sortirà de forma gratuïta. Cada dansaire s’haurà de fer càrrec del cost del bitllet d’avió, així com del dinar dels dies que passaran a Sospirolo i l’autocar que els desplaçarà a les corresponents localitats. Per altra banda, l’allotjament en tendes de campanya militars, i els esmorzars i sopars aniran a càrrec de la hospitalitat italiana.

Els acompanyants si hi volen anar, hauran de fer via pel seu compte ja que de moment, no està previst que hi hagin places disponibles per a ells.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada