dijous, 2 de gener del 2014

Revetlla de cap d'any a La Verbena

La Verbena va celebrar l'arribada del 2014 amb una festa al local social de l'entitat. Per un total de 49 euros pels socis i 55 pels no socis, van poder gaudir del sopar elaborat al restaurant Stacca, de les tradicionals bosses de cotilló i raïm i del ball amb l'orquestra santjoanenca Uan, Tu, Tri.

El local es va omplir exactament d'unes 220 persones, majoritàriament socis de La Verbena o persones del poble. També hi van haver persones d'arreu de la comarca que no es van voler perdre la festa.

Imatge d'un moment de la nit a l'interior del local
Els assistents no van para de ballar fins ben entrada les cinc de la matinada. L'ocasió s'ho valia. La Rosa, una sòcia de l'entitat que va assistir a la revetlla de fi d'any resumia així la nit: "Ens ho vam passar molt bé. Les rialles van ser la tònica de tota la nit. Primer vam sopar un àpat exquisit amb llagostins, escamarlans, cloïsses, melós d'espatlla de cabrit i moltes coses més. Després, passades les dotze campanades va tocar el Uan, Tu, Tri. I també hi va haver temps per menjar xocolata desfeta i melindros"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada