diumenge, 5 de gener del 2014

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a cavall a la zona esportiva del municipi

Al local de La Verbena, els més xics han rebuts els primers regals dels reis


El rei Baltasar acompanyat pel patge reial dalt de la
 carrossa durant un moment de trajecte 
El rei Melcior fa entrega d'un regal a un nen al local
 de La Verbena
Els reis mags d'Orient s'han passejat avui a la tarda pels carrers de Sant Joan de Vilatorrada. Trencant amb la tradicional arribada al Mas Llobet, enguany han aparegut a la zona esportiva i muntats a dalt de cavalls.

Com cada any, Melcior Gaspar i Baltasar s'han emportat el protagonisme dels més xics i no tan xics. A la cavalcada hi havia, a més a més, la carrossa dels àngels, la del Fumera, la dels dimonis i dues més dedicades a la figura dels pastors. El seguici de carrosses el tancava els carboners.

El trajecte ha portat als tres reis a l'esplanada del Mas Llobet on han adorat al nen Jesús davant la mirada dels figurants que representaven Sant Josep i Maria. Després d'això, ha sigut el torn dels habituals parlaments.

Aproximadament a les nou del vespre, Melcior, Gaspar, Baltasar i el Fumera acompanyat pels follets, han arribat al local social de La Verbena. Allà s'ha acabat el trajecte. Dins del local ple de gom a gom, els més petits pujaven a dalt de l'escenari on els tres reis, coneixedors de la feinada que els hi toca viure a la nit, avançaven feina lliurant algun regal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada